Sist oppdatert: 11.01.2017 07:16

Juletrefest på Hedalsheimen

 

TEKST: EMMY BAKKOM
BILDER: ARNE G. PERLESTENBAKKEN

Juletrefest på Hedalsheimen har blitt en hyggelig tradisjon. Det er Frelsesarmeen med hjelp av Hedalen Husmorlag, som arrangerer. I år kom Frelsesarmeen fra Oslo og Hønefoss, og organisten kom fra Aurdal. Det måtte bli bra.

Det ble masse sang, noe som kjennetegner Frelsesarmeen, en kort andakt, og det ble lest en julefortelling som fenget store og små.

Som alltid var det flest eldre som møtte opp, og når de kjente og kjære julesangene ble spilt, sang alle med av full hals.

Tre barn hadde møtt opp, og de ble som vanlig tatt godt vare på . De fikk sangstund alene, og fikk synge sanger de kunne. Det var ikke rart det var tre blide  som kunne finne plassen sin og innta sjokolade og julekake.  Det ble også servert flotte smørbrød som var igjen etter Helselagets 13. dagsbasar.

Frelsesarmeen driver med mye hjelpearbeid, både her i landet og i andre land. De som ønsket det, kunne støtte arbeidet ved å kjøpe årer. Det var mange fine og nyttige gevinster. Det ble en ettermiddag både beboere på Hedalsheimen og vi andre satte pris på.