Sist oppdatert: 21.03.2017 20:02

Vellykket investering

 

TEKST: ARNE HEIMESTØL
BILDE: ARNE G. PERLESTENBAKKEN

 

Kroken i Brunbakklia har fått en solid oppsjaining, og stedet har blitt mye brukt etter at Hedalen helselag kjøpte det tidligere arbeidstilbudet av Sør-Aurdal kommune.
 

Styret i Hedalen Helselag. Fra venstre: Anne Marie Skinnes Lie, Ola Einar Grøv, Anne Aabye Fossholt, Svein Harald Lie, Oddbjørg Brenden Hansen, Sigrid Haugen og Gunnar Hansen.

 

14. mars var det årsmøte i Hedalen helselag. Her kan du lese årsmeldingen som ble lagt fram. Hele styret tok gjenvalg, og en har planlagt noen aktiviteter i året vi nå er godt inne i. Helselaget prøver å få til flere lørdagskafeer og knytter disse opp til ulike temaer.


Sigrid Haugen forteller at det skal gjennomføres vedlikehold på Kroken dette året også. Blant annet skal gangen inne males, og hovedhuset skal beises utvendig.

 

Når våren kommer, vil det bli gjennomført dugnader på uteområdet laget har ansvar for. Lignende aktiviteter er vi kjent med at andre også planlegger i Brunbakklia. Det skal bli spennende å gå i 17. mai-tog forbi Hedalsheimen i år!