Sist oppdatert: 26.11.2017 21:15

Julemesse med økonomisk resultat på over 100 000 kr

 

TEKST: KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL
BILDER: ERIK SOLHJELL

Midlene som ble samlet inn på Hedalen misjonsforening sin julemesse lørdag, går til Normisjonen sitt arbeid i inn- og utland.

Tradisjonen tro arrangerer Hedalen misjonsforening julemesse siste lørdagen i november. Allerede før klokka 10 sto folk i kø for å sikre seg julebakst. Folk strømmet på ut over formiddagen for å handle gaver til seg selv eller andre, ta lodd, slå av en prat med folk over en kopp kaffe eller smake på Gunvors potetsuppe. Innimellom var det åresalg, og folk kunne være heldige og sikre seg enda mer kake eller en gave til noen. Det var det mange som gjorde; Gerd og Arne hadde god avsetning på åreflisene sine!

Ann Helen Aaslund, kretsleder i Oppland Normisjon, holdt andakt og Gjenbruksmusikken fra Etnedal sang.

Til slutt var det trekning på hovedlotteriet, og ut over ettermiddagen og kvelden ble det mange heldige vinnere rundt i bygda.

Mange bidrar for å får dette til; også folk som ikke er medlem i foreninga. Noen baker, andre strikker, syr eller lager oppsatser. Mange stiller opp og gjør en praktisk innsats; selger lodd og varer, vasker opp eller bærer bord og stoler. Hjertelig takk til alle sammen; og ikke minst til alle som kjøper lodd og varer og kommer igjen år etter år! Julemessa er en hyggelig tradisjon som mange vet og sette pris på. Og at pengene kommer godt med der de havner, er det liten tvil om!


Gjenbruksmusikken fra Etnedal framførte seks sanger