Sist oppdatert: 07.10.2017 10:56


Vellykket tur for eldre til Vassfaret

  OLE GJERDALEN

 

For fjerde året på rad arrangerte Vassfaret lionsklubb nylig  tur for eldre til Fønhuskoia i Vassfaret.
 

Det er klubbens medlemmer som hvert år finner frem til eldre i Hedalen, Begnadalen og Nes, som de tror ønsker seg en tur til Vassfaret og som kanskje synes det er et stort tiltak å få det til selv, som blir invitert på turen.  14 eldre ble med da lionsmedlemmene stilte opp med bilene sine, og da de kom fram til Fønhuskoia, ble de tatt i mot av koiesjef Olaf Søbekkseter, som orienterte om koia spesielt og Vassfaret generelt.
 

Etter en kort kaffepause var det tid for å gjøre seg litt kjent i og omkring hytta og slå av en prat med gamle kjente.  Deretter benket alle seg rundt bordene igjen til servering av rømmegrøt og spekemat.  Bespisningen ble avsluttet med kaffe og konfekt.
 

På turen hjem kunne arrangørene også denne gangen notere seg mange godord om utflukten til Vassfarkoia, noe som inspirerer til en lignende tur neste år også.

Glade turdeltakere på trappa sammen med noen av lionsmedlemmene.  Koiesjef Olaf Søbekkseter lengst t.v.: Liv Huseby, Solveig og Oddvar Gran, Gunvor og Nils Huset( alle fra Hedalen), Synnøve Uhlen, Kjellaug og Magne Myhra og Terje Lien (alle Begnadalen), Ingrid Sætheren, Paula Haugelien, Harry Munkelien og Ovidia og Arvid Skoglund fra Nes.