Sist oppdatert: 24.09.2017 19:19


Tusen takk for bidrag til Nordre Hedalen forsamlingshus!

  BODIL ØYHUS PIHL

 

Lørdag 16. september inviterte vi til dugnad for lokalet vårt. Det er flere år siden styrets protokoll viser at vi har planlagt dugnad for å påskjønne husets ytre. Tiden går, fritiden blir fylt med annet og vi har valgt å bruke ungdomslagskreftene på andre arenaer enn å danse med malekosten. Til tross for styrets valg om å utsette dugnader oppigjennom, så har været turet på i sitt eget tempo og satt sitt preg på gammel panel.

 

 

 

Vi inviterte til dugnad og håpet det beste. Hvem eller hva vi skal takke som gav oss en solfylt dag midt inni en regnfull september går vi ikke nærmere i sømmene. Men at været ble godt, var muligens den aller beste tilrettelegging for denne dagen.

 

Styret gikk inn i dugnadshelgen med et håp om i det minste få tatt første strøket på solveggene. Takket være et oppmøte som talte 26 stykker, i alderen 3–50+, med en snittalder på 26 år, var vi i løpet av lørdag og deler av søndag ferdig med første strøk på hele huset og alle vindusflater vasket.

 Veggene våre var så slitt at det trenger nok et strøk til på vegger og rundt vinduene, men vi er så veldig mye lenger en det vi hadde trodd. Det betyr at det lurer nok snart informasjon om en ny dugnad i håp om å bli ferdig med dette for noen år fremover..
 

Boksen går, gjemsel, rognbærtre-ribbing og latter. Pauser med pizza, brus, kaffe og fantastisk fersk gjærbakst har for øvrig gitt både inne og uteområdet en ny ladning av vibber med glede og samhold.

 

 

På vegne av Hedalen Ungdomslag og Nørre Lokalet vil jeg frembringe en stor takk til alle som bidro, og hadde lyst til å bidra, og de som kanskje vil følge oss gjennom neste dugnad! J

Mvh. Bodil Ø. Pihl, leder.