Sist oppdatert: 23.04.2018 21:14

Verksteddrift i Liesbråten

 

PRESSEMELDING

Fra 1. juni 2018 starter et nytt selskap i gamle klær. Verkstedet i Liesbråten, tidligere MultiBil, vil bli driftet videre av Jostein Lie og Svein Harald Lie under det tidligere navnet Hedalen Sveis & Rep.

 

Vi vil fortsette som før med reparasjon og vedlikehold av personbiler alle merker, EU-kontroll, 4-hjulsmåling, diagnose, sveisejobber og rep av diverse landbruksutstyr.

Vi ser positivt på å utvikle oss som bedrift. Spesielt med tanke på el-biler, nye produkter og tjenester.

Det blir fortsatt salg av dekk og drivstoff (bensin, diesel, avgiftsfri diesel og parafin), samt salg av diverse produkter relatert til de tingene vi ellers reparerer. Vi fortsetter også med salg av Husqvarna-produkter.

Litt om oss
Jostein har nå 13 års erfaring og fagbrev innen bil og verksteddrift. Han har lang fartstid med hybridbiler, diagnostikk og mekaniske jobber hos Toyota. I tillegg har han jobbet 5 år som teknisk leder.

Svein Harald har drevet verksted i snart 40 år. Han har masse kunnskap innen reparasjon av bil, landbruksutstyr, Husqvarna og sveising. Han er en allsidig mann som ser løsninger, ikke problemer.

Fram til 1. juni kan det bli noe redusert drift, men det vil likevel være åpent flere dager pr uke. Se oppslag på inngangsdøra, eller ta kontakt med en av oss pr telefon.

 

Jostein: 920 87 203

Svein Harald: 976 18 049

 

Fra 1. juni blir de faste åpningstidene: Mandag til fredag kl. 08.00–16.00.