Sist oppdatert: 06.02.2018 17:02

Sør-Aurdalsrennet

 

TEKST: GEIR STILLINGEN
BILDER: ARNE G. PERLESTENBAKKEN


Søndag 4. februar arrangerte Hedalen IL sammen med naboklubbene Sør-Aurdalrennet på Hedalen stadion.

  • Her kan du lese resultatene fra rennet.

 

34 løpere fra klubber i Valdres og på Toten deltok i fristilsrennet. 19 av disse var fra Hedalen. Mange fryktet at de 10 – 12 minusgradene skulle ødelegge for rennet, men som speaker Ola Johnny sa: «I Hedalen er det sol – alltid!» Den gode gliden uteble, men løypene var perfekt preparert og forholdene for skirenn helt topp.

Under og etter rennet var det kiosksalg og premieutdelingen gikk unna rett etter rennet. Hedalen IL vil gjerne takke alle de frivillige fra Hedalen IL samt medarrangørene i naboklubbene for godt arbeid. Uten alle disse ildsjelene kunne vi ikke ha fått til noe slikt. Vi vil også fremheve det lokale næringslivet som sponset klubben i forbindelse med rennet og bidro med midler til klubbkassa.

Denne uka blir det skitrening (skihopp fra 16.30) mandag og klubbrenn onsdag. Denne uka går vi tilbake til klassisk stil siden vi byttet om for å øve til rennet søndag.

Vi benytter samtidig anledningen til å gjøre oppmerksom på Valdresmesterskapet i stafett (VM) som arrangeres 17. mars på Åsemyra. Vi må stille med så mange lag som mulig!
For HIL
Geir Stillingen