Sist oppdatert: 21.01.2018 21:51

2018018 Hva kan en venneforening egentlig drømme om?

 

SOLVEIG LIE


Det kunne være om opp-pussing av stua på Hedalsheimen og fjerning av peis!

Venneforeningen har hatt et møte med teknisk etat som har kunnskap om bygget. Det kan se ut som om det er mulig å rive peisen, men det kan også se ut som om det drar med seg både tak og golv.

 

Og en vegg er nok bærende. Og så er det slik også at stua trenger vedlikehold.  Det er nok ikke mye som har skjedd i den stua siden det ble bygget i 1984. Og det er over 30 år siden!

Venneforeningen tilbyr gratis mange timer med dugnadsarbeid til opp-pussing av stua og fjerning av peis med teknisk etat som prosjektleder.

Tenk hvor fint det hadde vært på Hedalsheimen - som et lite senter i Hedalen- der det lett kan legges til rette for underholdning- uten at de som sitter bak peisen ikke ser hva som foregår.

En venneforening kan ikke ønske seg mer enn at stua på Hedalsheimen blir prioritert og at dugnadsviljen er stor. Foreningen Hedalsheimens venner har som formålsparagraf å gjøre det trivelig for beboerne på Hedalsheimen.
Og der setter de pris på litt fest og fart. Uten en nesten 10m2 stor peis som står midt i rommet. Men aller først må det prioriteres.

Solveiglie1@gmail.no