Sist oppdatert: 14.03.2018 19:27

Skoleskidag 2018

 

TEKST: KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL
BILDER: MARTE ILDJARNSTAD OG SIGRUN POULSSON

 

Fredag 10. mars hadde skolen sin årlige skidag. Dette året hadde vi valgt å gå til Høgdefjell etter at vi har vært i Søbekk-området i flere år på rad. I år hadde vi i alle fall nok snø!

 

 

 

Etter en lang periode hvor vi nesten ikke har sett sola, tittet til og med den fram da vi ankom bakken ved Høgdefjell! Elevene var aktive med å grave huler og lage løyper og hopp, og bakken innbyr jo til å øve på stadig lengre og brattere utforkjøringer. Noen av de eldste elevene prøvde til å med å hoppe rett fra hoppet og opp i et tre!
 

Flere foresatte hadde satt av dagen til å være med på skitur. Bål ble tent, pølser ble grillet og spist sammen med nistemat og varmt drikke. 
 

Hedalen Røde Kors sponset både buss og var med hele dagen med to skutere. De hadde kjørt opp løypetrase tvers over vannet ved Teinevassåsen og planert et fint område ved Høgdefjell slik at vi kunne bevege oss litt rundt uten ski på beina og ordne til bål og sitteplasser uten å synke ned i godt over 1 meter snø.

 

Stor takk til Frode og Håvard fra Røde Kors som kjørte skuterne og hadde tatt den jobben! De bidro til at dagen ble så fin som den ble.