Sist oppdatert: 20.03.2018 13:57

Støtt løypelaget!

 

HELGA PERLESTENBAKKEN
 

Det har vært en fantastisk vinter for de som er glade i å gå på ski og slik snøforholdene nå er, har vi fortsatt mange uker igjen av årets skisesong.

Løypekjørerne har gjort, og vil fortsatt komme til å gjøre, en god jobb med å lage gode skispor til alle oss som er glade i å gå på ski. I den forbindelse vil løypelaget minne om årets løypebidrag. Det har kommet mange innbetalinger men vi tror at det fortsatt er noen skiløpere som ikke har husket årets innbetaling. HUSK det snør ikke spor.

Løypebidrag kan innbetales til kto. 6185. 05. 30490 eller VIPPS 79630 ( skriv da avsender i merknadsfeltet).

Løypelaget trenger også nye medlemmer. Har du hytte i området eller er fast bruker av løypenettet vårt, håper vi du vil tegne medlemskap. Det gjøres ved innbetaling av kr 3.000 til samme konto. Send samtidig en e-post med adresse og telefon samt hyttas adresse til loypelag@hedalen.


For den som spiller, er det muligheter å støtte løypelaget ved å gi grasrotandelen til Hedalen løypelag. Pr. d.d. er det 47 personer som støtter løypelaget på denne måten.

Du har også muligheten til å støtte løypelaget når du panter flasker / bokser. Dette kan gjøres i begge butikkene i Hedalen. På Matkroken kan du donere panten til Hedalen løypelag ved å trykke på knappen Doner på panteautomaten. På Joker leverer du pantelappen i kassa og ber om at panten skal gå til løypelaget. Betjeningen sørger da for overførsel til løypelaget.
Løypelaget ønsker alle en god påske og husk konserten på palmelørdag.