Sist oppdatert: 15.10.2018 17:23

20181015 Siste nytt fra Hedalsheimens venner

  SOLVEIG LIE

 

På Hedalsheimen bor det gamle folk. Noen hører litt - og noen hører veldig dårlig.  Men søndag kveld gikk det ikke an å høre hverken litt eller veldig dårlig- for da spilte Vangsteins Dansemusikk opp til dans! Det er ingen - som ikke hører Vangsteins - for de har musikk rundt seg på alle kanter. Og noen måtte faktisk – blant annet - kaste høreapparatet.

 

 

 

Foreningen Hedalsheimens venner inviterte beboerne på Hedalsheimen til Søndagskaffe med musikk, dans og kveldsmat. Eller: Kveldsmat, kaffe, kaker, musikk og dans. For det er noe med rekkefølgen –det er noe bare de som kan alt om Storhusholdning – bare kan.

 

På Hedalsheimen bor det noen spreke karer som liker å by opp til dans. Og på Hedalsheimen bor det noen spreke damer som elsker å bli budt opp til dans. Og til og med så fikk Hedalsheimen besøk av Fossholten! Det er nok ikke så mye Fossholten ikke kan. Fossholten er en institusjon som alle i Sør Aurdal kjenner og Fossholten er det tryggeste i verden. Og ikke visste vi - kanskje - at Fossholten kunne danse også! Og det så mye at både sko og klær- etter hvert- ble kastet. For det ble ganske varmt etter hvert på Hedalsheimen.

 

Musikk er et språk alle forstår. Musikk er en felles glede. Og dans må vel være den beste gleden som alle kan finne tilbake til – uansett hvor gammel man er. Kanskje helt til man plasserte seg på benkene på Lokalet i 40/50-årene og gledet seg til å bli budt opp.

 

 

 

For ingen er vel for gammel til å danse? Det er bare det at – med alderen- kan det bli litt vanskeligere med piruettene. Men det gjør vel heller ingen ting – så lenge man får danse med noen som holder så godt tak - og på en slik måte at man kan sveve inn i musikken.

 

Venneforeningen er så heldig som å ha mange ekstra gode venner! Berit Åsli er uunnværlig for venneforeningen. I tillegg til å lage all slags mat kan hun også koordinere. Det er ingen ting som er tilfeldig under hennes ledelse. Og så er det Solveig Bragerhaug. Skuldrene senkes - når hun bare durer inn og er på plass.

 

Foreningen Hedalsheimens venner har aktive venner som kan gjøre en vanlig høstkveld i oktober om til å bli en festkveld med sprakende høstfarger ute og stor danseglede inne.

 

Hilsen Foreningen Hedalsheimens venner

v/Solveig Lie

Solveiglie1@gmail.com

97114530

 

PS: Hedalsheimens venners høstdugnad er avlyst! Det er fordi den er ferdig.

Arvid Skogstad tok like godt hele dugnaden alene.