Sist oppdatert: 03.10.2018 14:59

“Mindre alene sammen”
Årets TV-aksjon 21. oktober til Kirkens Bymisjon
 

  INGER OLEA DIGENE
Hedalen menighetsråd har ansvaret for årets innsamlingsaksjon, som går til Kirkens Bymisjon.Målfrid, Gunn Karin og Arne i Hedalen menighetsråd

“Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell oranisasjon som arbeider i byer over hele Norge, blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Visjonen er at mennesker i byen skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg.”


Oransjeskjerf

Med Kirkens Bymisjon sitt arbeid for et varmere samfunn, ønsker de å gi hjemmestrikkede oransje skjerf til de som trenger det. Vi har startet opp, og det er flere strikkere på gang i Hedalen. Et er på Hedalen skole, der elever og lærere strikker på det sammen.

Målet er at alle bøssebærere har på seg et oransje skjerf, og så sender vi alle til Oslo etterpå. Hvis det er flere som rekker å strikke, kan garn kjøpes i Hønefoss og på Fagernes. “oransjeskjerf”, 4 nøster, pinne nr. 6. Oppskrift inne i merkelappen.

Er det ferdig til 21. oktober, kan du levere det til Inger Olea. Vi vil også sørge for å sende i etterkant, hvis noen vil ha et høstarbeid.


Bøssebærere

Er det noen som vil være med som bøssebærer, kan du si ifra til Gunn Karin tlf. 997 14 358. Innsamlingen skjer søndag 21. oktober kl. 15.00-17.00. Oppmøte Hedalen skole.


Hilsen Inger Olea
Hedalen menighetsråd