Sist oppdatert: 11.04.2019 20:18


Støtt løypelaget!

  HELGA PERLESTENBAKKEN

Årets skisesong er ikke over. Det er fortsatt mye snø i fjellet, og iflg. yr.no kan vi se fram til et fantastisk vær i påska. Da kan det bli mange flotte skiturer i oppkjørte løyper men kanskje kan man også utforske fjellet utenfor løypenettet. Det er for tiden god skare slik at man kan gå hvor som helst.

Løypebidrag
Løypelaget vi minne om årets løypebidrag. Det har kommet mange innbetalinger men vi tror at det fortsatt er noen skiløpere som ikke har husket årets innbetaling. HUSK det snør ikke spor.

Løypebidrag kan innbetales til kto. 6185.05.30490 eller VIPPS 79630.

Medlemskap
Løypelaget trenger også nye medlemmer. Har du hytte i området eller er bruker av løypenettet, håper vi du vil tegne medlemskap. Det gjøres ved innbetaling av kr 3.000 til ovennevnte konto. Send samtidig en epost med din adresse og telefonnummer samt hyttas adresse til løypelaget@hedalen.no

Grasrotandelen
For den som spiller, er det muligheter til å støtte løypelaget ved å gi grasrotandelen til Hedalen løypelag. Det er stadig flere og flere som har valgt Hedalen løypelag som sin grasrotmottaker. Det er bra!

Flasker og bokser
Det er også muligheter til å støtte løypelaget når man panter flasker/bokser. Dette kan gjøres i begge butikkene i Hedalen. På Matkroken donerer man panten til Hedalen løypelag ved å trykke på knappen DONER på panteautomaten. På Joker leverer du pantelappen i kassa og ber om at panten skal gå til løypelaget. Betjeningen sørger da for overførsel til løypelaget.

Løypelagskonsert
Løypelaget ønsker alle en god påske og minner samtidig om løypelagskonserten på lørdag. Merk dere at den begynner kl. 18.00.