Sist oppdatert: 20.08.2019 21:30

Fosstopp i Hedalen i sterk vekst

  ARNE HEIMESTØL

Tre tretopphytter er tatt i bruk, og selskapet har ansatt daglig leder.

Tretopphyttene ved inngangen til Vassfaret er høystandardhytter bygd seks meter over bakkenivå. Hyttene har fått navn etter fjelltopper i området. Den første hytta, Dyttholsknatten, ble tatt i bruk i desember 2017.

To nye hytter

To nye hytter var ferdige til påske i årTreknatta 1 og Treknatta 2. Disse er bygd på samme flate i en imponerende konstruksjon med stor platting og sittegrupper. Hver hytte har tre soverom, velutstyrt kjøkken, stue og bad med dusj og toalett.


De to nye hyttene

– Disse hyttene ser vi passer perfekt for bedrifter, foreninger og andre grupper, sier styreformann Tor Ingar Nordby. – Innovasjon Norge har gitt støtte til prosjektet og ser spesielt tilpasningen mot grupper og bedrifter som interessant.

Stor pågang

– Fosstopp er i ferd med å legge bak seg en svært god sommer. Hytta Dyttholsknatten har vært nær fullbooket i sommermånedene.

Tilbakemeldingene fra gjestene har vært entydig positive, forteller Nordby, som minner om at grundig markedsføring og aktiv bruk av sosiale medier hører med når man vil inn på et slikt marked. Ordningen med gavekort har også fungert godt.

Daglig leder tilsatt

Utviklingen selskapet nå ser, har vist at det både er grunnlag og behov for å tilsette en daglig leder. Denne uka ble Anders Haugen tilsatt i nyopprettet stilling. Han er født og oppvokst i Hedalen og har har vært driftsleder og daglig leder i IKT Valdres.

– Alle de gode tilbakemeldingen fra kundene viser at Fosstopp har et attraktivt produkt av høy kvalitet. Jeg gleder meg derfor veldig til å ta fatt på den spennende jobben med å utvikle Fosstopp videre, med samme høye kvalitet, sier Anders Haugen.

– Framover vil bedriftsmarkedet være en viktig kundegruppe, og markedsføring mot denne gruppen vil ha fokus. Samtidig vil skreddersydde pakker innen ulike typer opplevelser, aktiviteter og catering være viktige å få på plass. Ta kontakt meg meg hvis du har lyst til å være med på dette, sier Anders Haugen.
 


Anders Haugen

Arbeid for flere

– Økt pågang medfører også behov for flere personer som kan være tilknyttet selskapet for å utføre ulike arbeidsoppgaver innen opplevelser, aktiviteter og ikke minst klargjøring av hyttene, sier Nordby.

Unik beliggenhet


Dyttholsknatten

Fosstopp har en flott beliggenhet omkranset av skog, foss og fjell inntil elva Aurdøla – der Vassfaret, Vidalen og Hedalen møtes. Her er det muligheter for fine og varierte naturopplevelser i alle årstider.