Sist oppdatert: 22.08.2019 20:44

Marked på Nordre Lokalet

  MONICA ÅSLI HØMANBERG
 

Sist lørdag var det marked på Nordre Lokalet med av forskjellige varer. Overskuddet denne dagen blir delt i to og går til teatergruppa i ungdomslaget og velferdsprosjekt på Dharma Mountain.

 


Tone Liss Birkelund

 

Alle som deltok, var lokale tilbydere, og denne dagen ble arrangert for å vise hva folket i bygda kan by på. Kjellaug og Karin Marie hadde variert utvalg av strikkeprodukter. Martine lager selv vakre smykker av steiner hun har funnet rundt omkring i Norge, og Marpa tilbyr bilpleie og yoga. Standen til Tone Liss var rikholdig med bl.a. bilder, saueskinn, glass og soppsoja. Bjørn hadde noen flotte ved-kurver og selvfølgelig kniver. Ante bød på honning, og Monica informerte om sitt tilbud i selvutvikling.

 

Det var kafé med variert utvalg, og folk hygget seg med prat og smak av godsakene. Det var mulig å få prøvetimer med forskjellige typer massasje, håndanalyse, Bachs blomstermedisin, lesing med tarotkort, og mange fikk prøve ut det de var nysgjerrige på. Det var testing av massasje av besøkende fra småskolealder til pensjonister, og de så fornøyde ut i etterkant. Flere fikk seg noe de trengte for en billig penge på loppemarkedet, og utprøving av yoga, tai chi og en dansemeditasjon var også mulig i løpet av dagen.

 

Markedet fikk mange besøkende, stemningen var herlig og dette håper vi kan gjentas.

 


Ante Nilsson
 


Bjørn Michaelsen

 


Såpe og te fra Hedalen

 


Kjellaug Kjensrud & Karin Marie Skimten-Lie

 


Marpa Løberg

 


Martine Svitlana Hell

 


Monica Åsli Hømanberg

 


Tai Chi Flow