Sist oppdatert: 04.09.2019 08:27

Aktivitetstilbud flyttet til låven til Arvid

  TEKST: ANITA KÅLSRUD, LEDER FOR AKTIVITETSTILBUDENE FOR ELDRE I FRIVILLIGSENTRALEN
BILDER: ARNE G. PERLESTENBAKKEN

Onsdag den 21.08. var aktivitetstilbudet på Hedalsheimen, invitert til låvekos hos frivillig og ildsjel Arvid Skogstad og Berit på Oppen.

I strålende solskinn ankom vi i drosje som var satt opp fra Hedalsheimen. Mange blide ansikter som gledet seg til en litt annerledes dag på tilbudet.

Ester tok med ertesuppe og gelé fra kjøkkenet på Sør-Aurdalheimen. Der får vi alltid nydelig og appetittvekkende mat. Arvid sørget for at alle som ville, fikk anledning til å bli med.

Låven var innredet med flere sittegrupper, som gav plass til alle 21 som var tilstede. Her gikk praten rundt bordene mens traktorvafler, vanlige vafler og kaffe gikk ned.

Litt plantefnatt ble det også tid til (litt annerledes rebus) og latteren hang løst. Mange var overrasket over at kaffe ble til middag også og ville veldig gjerne ta flere slike turer.

Aktivitetstilbudet til Frivilligsentralen forsøker å ha litt forskjellige aktiviteter hver gang, og det er så flott at alle som er med, alltid kler seg i det fineste de har , smilet. En flott dag for alle sammen. Tusen takk til Arvid, Berit og alld de frivilliege for at vi fikk komme på låvekos.