Sist oppdatert: 28.08.2019 16:19

Årets vassfaring 2019

  KIA OG TOR-OLA SKOGSTAD

I helga hadde Vassfaret Villmarksturer igjen sin årlige konkurranse om hvem skulle bli « Årets Vassfaring». Hele konkurransen foregikk ved Strøsdammen på lørdag og søndag.

Her hadde vi rigget opp bålpanne og leirplass med opplegg for aktiviteter og ulike konkurranser for alle aldre.
 
I år var det fire jentelag/damelag, med to til fire stykker på hvert av lagene. Det ble mange spennende og ikke minst artige oppgjør mellom lagene disse dagene.

Her ble det gitt ut poeng til alle lagene fra første til fjerde plassen. Det gikk i konkurranser som trallekjøring, kjøring på enhjulsykkel til ballkast og kulekast.
Rundt bålpanna på lørdagskvelden ble det spørsmålsrunder med tema fra Vassfaret og Vidalen. Dette kunne gi lagene poenger som til slutt kunne bli veldig verdifulle.

Etter at den siste konkurransen var gjennomført og poengene telt opp så viste det seg at i år igjen som i fjor var det de unge Fossholtjentene som vant tittelen « Årets Vassfaring 2019» Jentene på vinnerlaget var: Ingunn, Siri Jeanette og Heidi. Vi gratulerer så mye!

Vi takker alle dere som var med, for en hyggelig helg med utrolig mye moro. Vi håper vi også ser dere og flere til på konkurransen neste år.