Sist oppdatert: 31.08.2019 14:39

Storfint besøk til Sør-Aurdal

  REIDAR SCHLYTTER
Onsdag ettermiddag fikk Sør-Aurdal Arbeiderparti besøk av våre to stortingsrepresentanter Rigmor Aaserud og Tore Hagebakken. De ble godt mottatt av vår ordførerkandidat Trine Adde Hansebakken og flere partimedlemmer.
 

Bilde fra venstre: Leder av Sør-Aurdal Arbeiderparti Reidar Schlytter, listekandidat Roger Kjensrud., Finn Teslo, stortingsrepresentant Rigmor Aaserud, gruppeleder Magne Damslora, ordførerkandidat Trine Adde Hansebakken, listekandidat Marianne Sand Hansen og stortingsrepresentant Tore Hagebakken

Besøker var et ledd i en besøkrunde til Valdres partiene og første stopp var i Sø-Aurdal. Vi startet besøket med en omvisning i Sør-Aurdalshallen, som er under bygging. Byggestart var våren 2018 og vil stå ferdig senhøstes 2019.
Sør-Aurdalshallen begynner å ta form som kommunens storstue i kommunesenteret på Bagn. Bygget skal huse bl.a. idrettshall, svømmehall, kulturskolelokaler, skolelokaler og være kulturarena.

Bygningsingeniør Oddleiv Juvkam viste oss rundt i bygget og orienterte om prosjektet så langt. Vi i Arbeiderpartiet har støttet opp om prosjektet og vi gleder oss til åpningen senere i høst. Rigmor og Tore var imponert over bygget og ønsket oss lykke til videre med huset. Bildene viser noe av rommene bl.a idrettshallen som vil kunne deles opp med skillevegger etter behov. Ved større samlinger er det sitteplasser til ca. 200 personer og kan utvides ytterliger ved å bruke sidetrnbunene og sette inn ekstra stoler. Neste vi fikk se var svømmebassenget som får bra størrelse.

Etter besøket i hallen fikk vi en orientering fra avdelingsleder Turid Juvkam vedr. Sør-Aurdalsheimen. Sør-Aurdal har et bra sykehjem og en god omsorg for de eldre.

Vi takker Rigmor og Tore for besøket og ønsket lykke til videre oppover Fagernes for å terffe andre partikollegaer og se på nye prosjekter i Valdres.