Sist oppdatert: 07.08.2019 20:35

Dugnad i aktivitetsparken

  TEKST: MAGNE RUUD
BILDER: ARNE HEIMESTØL

Nok en gang fikk vi se folks iver etter å yte en innsats for fellesskapet.
I alt 56 personer møtte opp, hvorav 34 voksne/ungdommer utførte 54 timeverk på 1 time og 36 minutter. (Alt i følge generalen i Ospebakken.)

Jeg tenker med gru på å måtte jobbe alene i halvannen uke med steinplukking, bortkjøring og barkjevning for å oppnå det samme resultatet.

Resterende 22, gutter og jenter, var nok mer nysgjerrige på de nye aktivitetstilbudene i parken, enn å plukke stein og jevne bark. Som 5-åringen Jonathan uttrykte det: « Jeg rakk ikke å bli med på bunaden(!), fordi da jeg hadde prøvd alle apparatene, var dere ferdige med å jobbe!»
Etterpå fikk vi pølser, brus, kaffe og is, og så vidt jeg kunne se var appetitten upåklagelig.

Ei riktig hyggelig sosial samlingsstund var det, hvor vi også fikk anledning til å hilse på den nye rektoren og ønske ham velkommen til bygda.

Neste skritt i ferdigstillinga av parken er sprøytesåing av skråninger og oppbygging av infrastrukturen i «kosekroken».

Dernest skal Geir Øverby finne ei mirakel-frøblanding for å så de områdene som var for små og vanskelig tilgjengelig for sprøytebilen. Offisiell åpning vil skje i september, og jeg regner med at den blir behørig annonsert. Sluttrapport med regnskap vil komme når alt er ferdigstilt og fakturaene betalt.

Tilbudene i parken er nå tilgjengelige for alle interesserte. Kos dere, og ta vare på fellesskapets verdier!