Sist oppdatert: 06.03.2019 18:03

Sommeren på Skrukkefyllhaugen

  BJARNE BERG
Selv om de fleste foreløpig er mest opptatt av vinterlige aktiviteter, så har vi i Vassfaropplevelser begynt å planlegge sommeren i Vassfaret.

Årets Vassfardag blir søndag 23. juni
Aktivitetsdag for hele familien, med foredrag, underholdning, aktiviteter og lokal mat. Programmet er ikke klart ennå, men vi jobber med spennende foredragsholdere og utstillere.
 
Foreløpig vet vi at det blir informasjon fra forvaltningsmyndighetene om hvordan Vassfaret forvaltes i dag og hvordan de ser for seg forvaltningen i fremtiden. Vi håper også å få litt «oppmerksomhet» rundt en lokal forfatter og bjørneekspert, som nok de fleste kjenner til.

Det blir bjørnehistorier og andre fortellinger, formidlet med stil og innlevelse.
 
Det blir sommeråpent i perioden fra fredag 5. juli til søndag 21. juli
Ho «Berte» vil være på plass så det blir muligheter for å kjøpe seg litt kaffe, kaker og lapper. I tillegg blir det utstillinger og aktiviteter av forskjellig slag. Tom Simonsen (http://www.tomsimonsen.net/)  jobber på spreng for å få ferdig så mange lokale malerier som mulig til utstilling.


Og selvfølgelig blir det lokal mat av ypperste klasse på Vassfardagen, når Herman står for serveringen, i år som i fjor.

Flere detaljer om program og aktiviteter kommer på facebook og på vår hjemmeside etter hvert som det blir klart.
Har du lyst på en vassfaropplevelsen utenom disse tidene, så er Skrukkefyllhaugen ledig for utleie. Kan du tenke deg en overnatting eller to på en gammel boplass i hjertet av Vassfaret, så finn ut mer på vår hjemmeside: http://www.vassfaropplevelser.no/