Sist oppdatert: 19.05.2019 17:24

Grønne, stolte krigere

  ARNE HEIMESTØL

Begnadalen og Hedalen har gått sammen om å stille seniorlag i 6. divisjon i fotball for menn, Indre Østland. Mandag 20.5. kl. 19.00 spiller laget mot Vang på Hedalen stadion.

Den første kampen spilte laget mot Dokka sist mandag. Her tapte de knepent 3–2.

Magnus Rolfsen er den som har dratt i gang dette samarbeidslaget med Begnadalen. Bente Brenden har ordnet det administrative. Finn Holm Olsen har tatt seg av deler av laglederrollen.


Stor aldersspredning
Andreas Haugen er yngstemann som er med på treningene. Han er ikke gammel nok til å være med på kampene. Alderen hindrer derimot ikke brødrene Sven Olav og Ola Jonny Fossholt fra å være med på treninger og kamper.

 

I 2002 skrev vi at førstnevnte, den yngste, av de to brødrene la opp etter 26 år som seniorspiller. I samme oppslag fortalte vi at Jonny Skogstad, som er ett år yngre enn Svenn Olav, også ville legge fotballskoa på hylla. Slik har det ikke blitt. Nå spiller begge herrene på seniorlaget.

Supportersang
Sondre Digene har skrevet teksten, og søstera, Anne Mathea Digene, har laget melodien til supportersangen du kan lytte til nedenfor. Den vil bli spilt mandag kveld. Da er det bare å synge med for å heie med seniorlaget.