Sist oppdatert: 19.05.2019 20:44

Radio Hedalen

  OMTALE: VEGARD VESTROM
BILDER OG VIDEO: ARNE G. PERLESTENBAKKEN

På kvelden 17. mai fikk publikum på Lokalet være med på morgensendingen 17. mai, til den for meg ukjente radiostasjonen «Radio Hedalen». Det er mulig denne stasjonen har gått meg hus forbi i forbindelse med overgangen til DAB.

 

I studioet satt programlederne Oda og Martin, med dagens gjest, Edvin. Programlederne ledet oss trygt gjennom sendingen, og intervjuet med hedersgjesten, Edvin, som er en av fire æresmedlemmer i Hedalen Ungdomslag. Som seg hør og bør fikk radiogjesten komme med sine ønskesanger, og mellom sangene ble Edvin intervjuet om sin tid på scena på Lokalet gjennom 30 år.

Gjennom radiosendinga fikk vi stifte bekjentskap med både gamle og nye ansikter på scena. Det er godt å se at rekrutteringa til ungdomslaget er vel ivaretatt. Bak pianoet satt Anne Mathea og akkompagnerte og koret. Det er trygt og godt for både voksne og barn å ha den tryggheten som Anne Mathea utstråler.

Morgensendingen inneholdt også en eventyrstund for barna, med vertene Mette og Magnus og gjestene Heidi og Marit. Samarbeidet mellom voksne og barn på scena er og blir noe spesielt, og jeg synes Ungdomslaget fortjener stor ros for å være med på å bygge trygge barn og ungdom, som i fremtiden vil ha stort utbytte av å ha vært med på slike oppsetninger.

Dette var en trivelig opplevelse for både voksne og barn og vi fikk se og høre mange gode prestasjoner. På vegne av publikum takker jeg for at dere bruker så mange timer på øving og terping, for at vi som publikum kan komme å kose oss på en ellers hektisk 17. mai.

For dere som ikke var til stede gjengis sangene som ble fremført nedenfor.

 1. Vårsøg -Kent

 2. Mitt lille land - Caroline

 3. Reodors ballade fra Flåklypa - Inger Olea

 4. Spelledåsa – Bodil

 5. Teddybjørnsvise - Mette og Magnus

 6. Jeg vil bygge meg en gård” - Marit og Heidi

 7. Dette landet – Eirik

 8. Hedalsmarsjen – Kent, Inger Olea, Bjørn Erik, Halvor

 9. Ikke gråt om det er vinter og det snør – Ronja

 10. Evig eies – Caroline

 11. Ola Tveiten - Kent, Bjørn Erik, Halvor, Magnus, Snorre og Vetle

 12. Den finaste eg vei – tekst skrevet av Anne Mathea og Sondre