Sist oppdatert: 07.03.2019 20:16

Hedalen kulturfestival presenterer

  HEDALEN KULTURFORUM
Osvald Fossholm gleder seg til å ha med sine sangerfrender i Kammerkoret Ensemble96 for å holde konsert på Bautahaugen 25. mai kl. 17.00 sammen med Ragnhild Hemsing.

Kammerkoret Ensemble 96 består i dag av 22 høyt kvalifiserte sangere og er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt – gjennom konserter, (ur)fremføringer av samtidsmusikk og ikke minst sine kritikerroste CD-innspillinger.

Både Immortal Nystedt og Kind ble GRAMMY-nominert for Best Choral Performance i henholdsvis 2006 og 2011, og korets nyeste CD, ‘So is my love’ ble nominert til Grammy for Best Surround Sound Album i 2018.

Nina T. Karlsen har vært dirigent og kunstnerisk leder for Ensemble96 siden høsten 2011. Hun er utdannet dirigent, sanger, musikkpedagog og kirkemusiker ved Norges musikkhøgskole, og har vært domkantor i Tønsberg domkirke siden 2012.

Ensemble 96 ser frem til konserten med Ragnhild Hemsing i Hedalen, og vil presentere et nasjonalromantisk program med innslag av folkemusikk og nyskreven musikk.

Dette er et spennende samarbeid med en av Norges fremste fiolinister der vi blant annet vil fremføre folketoner arrangert av Gjermund Larsen og hovedverket fra vår siste CD "Love me" av Martin Ødegaard for kor og fele.

Følg med på Facebook.com/hedalenkulturfestival for flere slipp og oppdateringer.

Billetter kan du bestiller her.