Sist oppdatert: 19.10.2019 19:51

Inviterer til julekonsert

  ARNE HEIMESTØL

Hege Dragerengen er én av fem musikere som følger Kate Gulbrandsen på juleturné til 13 kirker. 1. desember blir det konsert i Hønefoss kirke.
 

Fra venstre bak: Sandra Gulbrandsen - datter av Kate, blir med som gjesteartist, Tomasz Jaworski – gitar, Ola Nordli Johansen – perkusjon, tangenter Hege Dragerengen – vokal & perkusjon Ole Morten Heien – bassist Øyvind Kristoffer Sæther – Gitar & Vokal

– Jeg er medvirkende musiker og bidrar med sang og perkusjon på denne turneen. Jeg er også ansvarlig for produksjonen, grafisk design og markedsføring, forteller Hege.

– Som musiker har jeg opplevd stor fremgang de siste årene og har fått ta del i mye morsomt, som resulterer i få fri-helger i løpet av året, men jeg ville ikke hatt det på noen annen måte!

Eget firma

Hege Dragerengen er nå bosatt i Drammen. Her er hun butikksjef og har i tillegg startet firmaet Soundshape. Denne virksomheten booker artister til små og store arrangementer.

– Vi har også laget et showkonsept som har premiere på Drammen Teater 1. november, der vi hyller Woodstock-festivalen. Her er jeg også med som hovedvokalist og kanaliserer min indre Janis Joplin. Planen er å bringe dette showet ut til andre byer i 2020, forteller Hege.