Sist oppdatert: 29.09.2019 16:19

Notar på firmatur til Hedalen og Fosstopp

  HERMANN GRØV

Årets firmatur i Notar Oslo ble lagt til Hedalen og Fosstopp. Totalt 15 eiendomsmeglere ble innlosjert på alle 3 tretopphyttene på Fosstopp.

 

Fikk orientering om Fosstopp og Hedda

Gjengen ble tatt godt imot av vertskapet Nils Ivar Grøv og Anders Haugen. Grøv presenterte Fosstopp «eventyret» fra idé til ferdigstillelse til stor interesse for de ansatte i Notar Oslo. Joker v/Tor Ingar Nordby stilte med mat, drikke og sin egen middagsspesialitet, Chili con carne. Alle var svært imponert over hyttene og den eksotiske beliggenheten midt i skogen ved fossen.

Første kveld ble en magisk opplevelse med bålbrenning og hyggelig samvær utover natten under stjerneklar himmel. Fredag morgen besøkte vi Hedda Hytter hvor Magne Omsrud fortalte historien om firmaet og hvordan selskapet gradvis har bygd seg opp til å bli en synlig aktør i fritidsboligmarkedet. Omvisningen på fabrikken var også svært interessant.

Rafting på Begna

Neste post var rafting på Begna Elv med Jørn Damslora som guide. En flott naturopplevelse som ble toppet med forlengs salto av en av meglerne fra Fønhus Brua.

Etter enkel grilling på ettermiddagen stilte Ante Nilsson (Hedalen Husky), Øystein Fossholt og Vegard Ruud med teambuilding øvelser hvor Vidalsskatten og bjørnen Rug var sentrale temaer.

Lørdag gikk hele gjengen opp til fjelltoppen Sandvasskollen i strålende høstvær. En perfekt avslutning på en innholdsrik firmatur til Hedalen.

Tusen takk til alle involverte som bidro til at dette ble en flott opplevelse for alle oss i Notar Oslo. Fosstopp er perfekt for firmaturer!