Sist oppdatert: 24.02.2020 21:57

Guren Hagen besøkte Hedalen

  TEKST: BODIL ØYHUS PIHL
BILDER: ARNE G. PERLESTENBAKKEN

Lørdag 22. februar besøkte Guren Hagen Hedalen og Nordre Lokalet. På hålkeføre kom de første gjestene strømmende til nesten en time før konserten startet.

 

«Det betyr at publikum gleder seg og ser frem imot opplevelsen» slo vi fast der vi på kjøkkenet kunne nyte Øverby-kringle og kaffe, sammen med gode replikker og godt selskap av Guren Hagen selv.


Guren Hagen

Ekstra stoler måtte settes frem så alle fikk sitte, kamerateam som fulgte Kjartan Haugen og Knut Pelerud på deres vei til barnedåp for datteren Olivia Quinn i Hedalen stavkirke rigges opp, lysene slukkes, og SÅ startet konserten.

Guren Hagen forteller han har vært i Hedalen før med konsert, men husker ikke helt året. «2005!» - kommer det resolutt fra salen. Her er det publikum som gleder seg!

Han tar oss alle med på en livsreise hvor hver sang får sin varme og personlige introduksjon. Naturlig og trygg formidler han historier og sangtekster som forteller om livet.

Fortellinger om liv som har levet i fordoms tid, og som har satt spor i historien. Fortellinger om ungdommelig og voksen kjærlighet, livslærdom og om den gamles siste reise. Avslutningen med den viktigste visa «Hotell jord», ble ikke den siste, da han ble klappet inn igjen for to ekstranummer. Dette var en opplevelse. Tusen takk Guren Hagen!

Mange takk til Arnbjørg og Harald Arne Haugen som tok initiativ og inviterte Guren Hagen hit til Hedalen, og tilbydde ungdomslaget å være vertskap. Når neste plate er ute, kanskje vi kan klare å lokke han tilbake? I så fall: Vi gleder oss.


Guren Hagen


Harald Arne Haugen, Guren Hagen og Arnbjørg Haugen