Til

Alle elever ved Hedalen barne- og ungdomsskole. 

Her kommer en liten hilsen og litt informasjon fra helsesøster ved Hedalen skole; Kari Langehaug.

Jeg har vært helsesøster ved Hedalen skole i snart 10 år og de fleste av dere vet godt hvem jeg er. Det de fleste elevene forbinder meg med er vel fortsatt vaksiner, men sånn er det vel bare.

 Som dere kanskje har lest i HEBU-POSTEN så har jeg fått ny kontorplass i grupperommet i ungdomsskolefløyen. Her vil jeg prøve å være hver onsdag i de to siste timene.

Hovedtanken med å få kontorplass på skolen, er at det blir lettere for dere å ta kontakt. Dette er noe jeg har ønsket lenge, for jeg tror at det vil bli lettere både for dere og meg å bli bedre kjent, slik at det vil bli enklere for dere å ta kontakt om dere har noe på hjertet. 

Den viktigste oppgaven jeg har er å være en støttespiller for dere, og være en voksen person som dere kan snakke med hvis dere ønsker det. Jeg kan og vet en del om barn og unges hverdag og hva salgs utfordringer mange strir med. 

De fleste ungdommer tror at de er alene om å ha det nettopp slik de har det.  Det viser seg at mange går rundt med de samme tankene og følelsene. Det er ikke lett å snakke om vanskelige tanker og følelser, men det hjelper vanligvis å snakke med en man stoler på. De aller fleste av oss er litt usikre og sjenerte og det kan være vanskelig å ta kontakt med de vi ikke kjenner.

Jeg har nå fått e-post adresse i skolepost. Mange av dere vil kanskje synes det er kjekt å kunne stille meg spørsmål om ting dere lurer på og som jeg kanskje kan svare på ved å bruke e-mail. Jeg vil etter hvert prøve å legge ut aktuell helseinformasjon som jeg tror kan være av interesse for noen av dere.

Min epost adresse er: kari.langehaug@opl.skolepost.nls.no

  

Jeg håper både å se dere på min nye kontorplass og å høre fra dere gjennom skolepost. 

PS! Kunne det være en ide å prøve å gjøre kontoret/grupperommet litt mer hyggelig. Er det noen som har ideer ?? 

Hilsen

Helsesøster Kari


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |