Sist oppdatert: 25.05.2016 15:54

Stor gave til HIL – søndag blir det fest!

 

TEKST: ARNE HEIMESTØL
BILDE: HELGE NORDBY
Onsdag 25. mai overrakte Sparebankstiftelsen DNB en gavesjekk på 300 000 kroner til Hedalen idrettslag. Pengene skal brukes til ny løypemaskin.

 

Pisten-Bully-maskina HIL har brukt til å preparere skileikanlegg, lysløypa og hoppbakken, er fra 1984, og synger på siste verset.

 

Glede i HIL
– Dette en gledens dag for idrettslaget, sier i leder HIL, Ola Jonny Fossholt.
– Styret har jobbet med innsamling til løypemaskin i flere år. Vi er spesielt opptatt av å ha breddetilbud til barn, unge og eldre. Disse midlene vil, sammen med det vi har fått inn, vil bringe oss et langt skritt videre når det gjelder kjøp av løypemaskin.

 


Vemund fikk gleden av å ta imot pengegaven

 

Viktig for skolen også
Fossholt viser til at idrettslaget har et nært samarbeid med Hedalen barne- og ungdomsskole. Den nye maskinen laget håper å kunne kjøpe inn, vil gjøre det lettere å imøtekomme skolens ønsker og behov også.

 

Festdag på idrettsplassen
– Søndag kommer ordfører Kåre Helland for å åpne det nye klubbhuset HIL har bygd. Denne dagen vil vi også glede oss over gaven vi i dag har fått fra DNB. Møt opp til en festdag på idrettsplassen søndag 29.5. kl. 16.00. Få gjerne med deg førstehjelpskurset på Lokalet først! avslutter Fossholt.