tPublisert:  10.11.06

 

 

Flittige turdamer

ARNE HEIMESTØL

--Dette var et godt tiltak, sier Lise Johansen og Elisabeth Magnussen, to av vassfarturdeltakerne sist søndag. --På Dyttholsknatten har vi aldri vært ført.  Det er flott å være med på en guidet tur der vi også får høre lokalhistorie.  Egentlig burde vi være flinkere til å oppsøke nye steder i området når vi er på hytta.

Lise og Elisabeth er venninner.  Lise har hatt hytte på Reset i 35.  Begge er svært glade i turer - enten det er på sjøen om sommeren,  i Oslo-marka eller i Hedalsfjella.  --Stillheten i naturen her i Hedalen er noe jeg verdsetter, sier Lise.

Damene har to tips å komme med til turarrangøren:  -  For oss passer det best å delta på slike turer på lørdager.  Vi skal nemlig tilbake til Oslo.  Da kan det bli litt seint før vi er hjemme på søndagen.  Ellers foreslår vi samordning av transport.  Da kan vi spare veien. Ikke oppfatt dette som kritikk, skyter damene inn.  Vassfaropplevelser er et kjempeflott tiltak!

Lise forteller at hun følger med på det som skjer i bygda.  -- Hedalen.no leser jeg ofte. Jeg kan masse om det som skjer i bygda.    Oppslag om bjørn er jeg spesielt interessert i, og værtjenesten er nyttig for oss hyttefolk.  Dessuten stiller jeg gjerne opp på utstillinger - som de som har vært i Kontorparken.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |