tPublisert:  10.11.06

 

 

Kunstutstilling i Kontorparken

ARNE HEIMESTØL

Lørdag åpna høstutstillinga i Kontorparken i Hedalen.  De som ikke fikk med seg åpninga, kan besøke utstillinga i løpet av uke 40

Berit K. L. Neuroth er søster til Ragnhild Aaserud.    Neuroth er utdannet grafisk designer ved Westerdals reklameskole og har gått på Granums kunstfagskole.  I 15 år jobbet hun med grafisk design før hun begynte å arbeide med egne bilder.

Mange av verkene er akvareller.  Andre bilder maler hun i olje eller acryl på lerret. I tillegg jobber hun med silkemaling og tredimensjonale ansikter som formes av pappmasjé, trekkes med hvit silke og males; noen ganger med tekst til.

Ragnhild Aaserud holder til på Trollhaugen i Hedalen.  Hun maler symbolbilder og naturbilder, alt i oljemaling. I tillegg dekorasjonsmaler hun tregjenstander. Aaserud har deltatt ved tidligere utstillinger i Kontorparken, og hun har også stilt ut en rekke av sine arbeider i blant annet Halden.

Galleriet Trollhaugen kan en besøke når som helst.  -- Ta gjerne en telefon, så skal vi ta imot besøk, sier Ragnhild.

Ole Jørgen Liodden lanserte forrige uke praktboka "Valdres - Norges vakreste eventyr".  I Kontorparken stiller han ut flere av bildene du også finner i boka.  Les omtalen vi publiserte i går.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |