Sist oppdatert: 15.03.2010 06:49

Løypelagskonsert lørdag 27. mars

ARNE HEIMESTØL


Programleder
Olaf Ødegaard


Trond Bråten er solist i Gubbus kantorum


To dyktige førstetenorer


Åste Bratli fra Nes


Nikolai Øyhus


Karen Garthus


 

 

For tredje gang arrangeres det støttekonsert til inntekt for Hedalen løypelag. I år blir konserten på skolen lørdag 27. mars klokken 19.00.

 

Arrangør er korene Kantorum, Førkjes kantorum og Gubbus kantorum i samarbeid med Hedalen løypelag. Felleskoret Kantorum har denne gangen vel 40 sangere, og vi har med deltakere fra bl.a. Bagn, Hølera, Begnadalen, Nes, Oslo, Revetal, Geilo og Hedalen. Se utkast til program her. Se og lytt til disse smakebitene:

 

 

 

Forhåndsbestilling av billetter: Kontakt Helga Perlestenbakken på e-post: helgaper@online.no eller på telefon/sms 419 15 067.

 


Fra en av Kantorums øvinger.

 

Med oss har vi, Hølerjazz, koret Trillebordet fra Fleddda/Oslo, Osvald Fossholm, Marita Heimestøl og Line Kamilla Brastein. Konserten er delt i to avdelinger, og i pausen serveres det kaffe, brus og kringler.


Vitenskap sier at korsang er bra for mangt. Se denne artikkelen i Aftenposten. Alle kan synge, og på konserten skal vi allsynge også. Det blir en god oppladning til påska!

 


Trillebordet, Fra Oslo og Fledda

 

Se disse omtalene:


Gubbus-medlemmer øver på "My Evaline".

 

 

Overskuddet fra konserten går i sin helhet til Hedalen løypelag. Billettpriser:

  • Voksne: 150 kr

  • Barn under 16 år: 75 kroner

Forhåndsbestilling av billetter: Kontakt Helga Perlestenbakken på e-post: helgaper@online.no eller på telefon/sms 419 15 067.

God påske, vi sees på konserten og i løypa!