Sist oppdatert: 30.10.2011 15:35

Fønhuskoia

OLE-MARTIN HØGFOSS
  Fønhuskoia er nå synlig, men har stauts på Den Norske Turistforening (DNT) sine offisielle kart. Søk frem Fønhuskoia på kart her.

Dette kan vi bruke i mange sammenhenger, markedsføring, vei beskrivelse, dugnader, åpning, etc.

Fønhuskoia er også søkbar på UT.no Jeg har vært inne og startet med redigeringen av en del standard info. vedr. koia. Mer vil komme når den nærmer seg klar for bruk. Les mer her.

Ringerikes Turistforening har høstmøte i Metodistkirken, Arkaden 2. etg., i Hønefoss, onsdag 2. november kl. 19-22. Her blir Fønhuskoia fyldig presentert, samt at det blir urfremføring av Slåtten Rugg, skrevet av hardingfelespiller Knut Myran. Dette må enhver Fønhus-entusiast få med seg! En flott gaveoverrekkelse til Fønhuskoia er også varslet! Møt opp! Les mer om dette møtet her.

Dugnadene for 2012 vedr. Fønhuskoia er også lagt inn som synlige under turer og aktiviteter her. Forventet åpning av koia for bruk settes til slutten av oktober 2012. Offisiell åpning av Fønhuskoia planlegges lagt til den andre helgen i juni 2013. Spre gjerne denne info. videre til aktuelle personer, foreninger etc.