Sist oppdatert: 12.07.2012 22:41

Skolekjøkkenarbeidet godt i gang

ARNE HEIMESTØL, LEDER I HSV
  HSV er i rute med arbeidet som skulle gjøres før sommerferien. 6. august gjenopptas fagarbeid og dugnadsinnsats.

I uke 26 pakket den første dugnadsgjengen ned kjøkkenutstyr. Dette er plassert i kjelleren. I den andre økta demonterte en kjøkkeninnredning og skap og kjørte et digert lass til gjenvinningsstasjonen på Nes. De to neste øktene ble brukt til å rive vegger mellom gang og kjøkken og himling i gangen mellom kjøkkenet og gymnastikksalen. Siste lørdag i juni gikk et nytt lass med søppel til Nes.

En del forberedelser til dugnadene er gjort av elektrikere og rørleggere. Strømmen måtte kobles fra før rivearbeider kunne utføres, og vannet måtte også stenges. Det er Bagn installasjon ved Torgeir Kulterud som utfører elektrikerarbeidet, og I. Lir & sønner har rørleggeroppdraget.

6. august starter snekkerlaget til Tor Einar Fekjær sitt arbeid, og i månedsskiftet august/september kommer skap og kjøkkeninnredning som blir levert av Sigdal.

Finn Holm Olsen styrer dette prosjektet, og undertegnede organiserer dugnadene. Til nå er det brukt vel 70 dugnadstimer, og mer ulønnet arbeid blir det i august og i begynnelsen av september.


Toril Grønhaug pakket ned mye steintøy.


Hva har Marie Eikrem funnet her?


Hva er det Beate Auren Fossholt viser fram?


Lars Håvard Bakkom bar mange bører ned i kjelleren.


Kjøkkenet klargjort for videre innsats