Sist oppdatert: 03.03.2014 06:38

HIL satser friskt

ARNE HEIMESTØL

  – Mestring, glede og allsidighet er HIL sitt nye slagord, sier styreleder Amund Grønhaug. Styret arbeider nå med strategiplan og satser blant annet på å kjøpe ny, brukt løypemaskin og å bygge klubbhus.

Den siste tiden har det vært færre betalende medlemmer i laget enn før. – Vi håper at flest mulig kan tegne familiemedlemskap. Medlemstallet gir nemlig grunnlag for støtte fra andre, forteller Grønhaug.

Kontingent for 2014
  • Familiemedlemskap, inkludert barn inntil 18 år: kr 900,-

  • Enkeltmedlem : kr 600,-

  • Støttemedlem: kr 400,-

  • Folk som flytter til bygda, kan få gratis medlemskap det kalenderåret de kommer. De må selv ta kontakt med idrettslaget for å registrere seg.

Kontonummer: 2073 07 00513

Mange tilbud
I tillegg til nevnte prosjekterer ønsker HIL også å rehabilitere grasbanen, skaffe klippeutstyr til fotballbanen, samt å kjøpe inn fres som kan brukes til å rydde skøytebanen.

HIL har et allsidig tilbud til medlemmene. Skiløypa fra Jevnlismyra blir brukt av mange. På mandager og onsdager gjennomføres skiaktiviteter. Volleyball er et annet tilbud, og nå begynner planleggingen av fotballsesongen. Til denne aktiviteten ønsker laget å få en hovedleder.

Ellers har HIL prioritert satsing på frisklivsaktiviteter. Dette er først og fremst tilbud for dem som ikke ønsker å være med på de tradisjonelle tilbudene. Dansing, riding, svømming og klatring er noen av aktivitetene denne gruppa har gjennomført.


Tårnet til hoppbakken er nylig rehabilitert.

  • Les mer om prosjekt løypemaskin her.
  • Se også protokoll fra årsmøtet.


Den gamle løypemaskina skal skiftes ut.