Sist oppdatert: 03.07.2016 20:50

Godt gjennomført landsdelsmester-skap

 

TEKST: ARNE HEIMESTØL
BILDER: MAGNE OMSRUD OG ARNE HEIMESTØL
 

Nils-Harald Huset fra Hedalen vant landsdelsmesterskapet i elgbaneskyting og duellskyting som ble gjennomført på opprustet skytterbane i Hedalen lørdag 2. juli.

 

Nils-Harald Huset vant elgbaneskytinga. På andreplass kom Jarle Soot fra Høland JSK, og tredjeplassen gikk til Jan Tore Skedsmo fra Nannestad Jff.

Hedalen skytterlag vant lagskytinga også. I midten ser vi  Jon Kristian Bakkom, Nils Harald Huset og Torstein Huset – deres poengsum var 298 av 300. Nr. 2 i lagskyting ble Høland JSK.  Tredjeplassen gikk til Løten JFF.

 

Landsdelsmesterskapet inkluderte skyttere fra Hedemark, Oppland, Buskerud, Oslo, Østfold og Akershus, og det var første gang dette ble gjennomført i Hedalen. 79 skyttere gjennomførte både ordinær elgbaneskyting og finale.

  • Her kan du se resultatet fra landsdelsmesterskapet.

Sekretariatet

 


Fra uteområdet

 


Disse herrene styrer løpende elg

 


Klar til å skyte på løpende elg

 


Det er tre skiver med elektronisk anvisning

 

Omfattende dugnadsarbeid
I 2013 ble den nye elgbanen med elektroniske skiver åpnet. 750 dugnadstimer var lagt ned i et prosjekt som hadde kostet 350 000 kroner. Tippemidler var bevilget, men laget måtte vente lenge før disse ble utbetalt. Det hører med til historien at Sør-Aurdal kommune betalte ut sin andel av kostnadene til rett tid, og da tippemidlene endelig kom, bedret lagets økonomi seg betraktelig.

Opprusting av anlegget har fortsatt. Parkeringsplassen er utvidet og har fått nytt dekke, det er satt opp ei ekstra elektronisk skive, dataanlegget er utbedret, ekstra lydisolering er på plass, vollene er fiksa, og uteplassen for ventende skyttere og andre er sjainet opp.

 


Ildsjelene Per Olav Kjensrud og Nils-Harald Huset

 

Skjerper satsing på vinterskyting
Til vinteren tar Hedalen skytterlag i bruk nyinnkjøpte elektroniske skiver til miniatyrskyting i kjelleren på skolen. Skytterlaget ser at det fortsatt må satses hvis en skal lykkes med å rekruttere nye medlemmer.