Sist oppdatert: 28.03.2017 06:58

Løypelagskonsert for 10. gang

 

TEKST: ARNE HEIMESTØL
BILDER: EIRIK FOSSHOLM
 

Lørdag 8. april kl. 19.00 er det klart for stor konsert på Hedalen barne- og ungdomsskole. Denne må du ikke gå glipp av!

 

Løypelagskonserten er et dugnadsprosjekt der hele overskuddet tilfaller Hedalen Løypelag. Dette laget har i elleve år sørget for fantastiske løyper i Hedalsfjella.


Konserten gjennomføres ved inngangen til påska, og det er en flott anledning for bygdefolk, hyttefolk, utflytta hedøler og andre til å møtes for å lytte til musikk, men også tid for å slå av en prat i matpausen mellom de to delene som konserten er delt inn i.

 

 
Lytt til dette utdraget

 

Kantorumkorene har øvd hver søndag kveld fra slutten av januar. Godt forberedt stiller også Hedalen musikkorps. I år blir det solistinnslag ved Ingvild Høgfoss Støkken, Osvald Fossholm, Marita Slettevold og Herman Nordby.

 

Caroline Brenden og Eirik Fossholm skal synge duett, og konsertpianist Jacob Burhöi skal ha to avdelinger i tillegg til at han vil akkompagnere Kantorum på stykket som avslutter konserten.

 

Paul Mozart spiller bassgitar både til korene og til duettsangene. Akkompagnere skal også Anne-Margrethe Wilter, og Kjell Eriksen skal være solist på en korsang hun har arrangert. Olaf Søbekkseter skal binde programmet sammen slik han har gjort det i mange år, og lyden kjøres, som vanlig, av Geir Øverby.

 

Voksne betaler 150 kroner ved inngangen. Barn betaler 75 kroner. Programmene er nummererte, og det trekkes en Dab-radio sponset av Hedda Hytter.

Noen glimt fra korøvelsen sist søndag