Sist oppdatert: 16.09.2008 07:23

HIL sin jubileumsmarkering

ARNE HEIMESTØL
  Helgen 13. og 14. september markerte Hedalen idrettslag at laget fyller 100 år i 2008. På denne siden finner du oversikt over oppslagene vi har publisert i forbindelse med jubileet.
 

Historikk

Sigrid Haugen, Levor Haugen og Eldor Bråthen har sett på HIL sin historie. Bjørg Berg framførte dette på festen lørdag 13. september.

Bildene som hører med til dette oppslaget, har vi fått fra Sigrid Haugen.
 


Lederens tale

Gratulerer med dagen alle sammen!
Nå kjenner vi vel lite til det konkrete motivet for å starte idrettslag i Hedalen som det første idrettslag i Sør Aurdal Kommune. Men at HIL var tidlig ute med å samle Hedalen til ett rike, det er det ingen tvil om.


Sprek jubilant

– HIL er en sprek og allsidig jubilant, sa ordfører Kåre Helland i sin hilsningstale. Selv har han vært medlem av Begna IL, et idrettslag som startet opp 10 år etter HIL. – Møtet med Fossholt-gutta har gitt også meg blå legger, kunne han fortelle. Les hele talen her.


Svenn Olav ble året HILMAR 

Etter at idrettslagene i kommunen fikk kulturprisen i 1997, valgte den gangs styre for HIL å etablere en egen pris - årets Hilmar. Prisen er idrettslagets høyeste honnør for innsats - så vel sportslig, praktisk som administrativt. Den skal gi fortsatt spire til motivasjon hos mottakeren og til andre medlemmer som ser at innsats nytter.


Helsing frå Oppland idrettskrets og NIF

Hedalen idrettslag fyller hundre år i år, og på vegne av Oppland idrettskrets vil eg takke for invitasjon til å delta på denne jubileumstilstellinga!

Eg har sett litt på heimesida til HIL, og av denne går det fram at laget er ein høgst oppegåande klubb.


Bildeglimt

Her følger bildeglimt fra første del av HIL sin jubileumsmarkering – festen som ble holdt på Hedalen barne- og ungdomsskole lørdag 13. september.
 


Idrettens dag

Det var godt over 200 tilstede på idrettens dag. Over 100 ble premiert med diplom som aktive i løpet av dagen. Fotballkampen 4.-7. klasse mellom nord og sør ble vunnet av nordgardingene. I kampen 8. kl - 100 år gikk seieren til sørgardingene.